Diensten

Systeemplafonds

Een systeemplafond is een plafond waarbij door middel van systeemplafondplaten, systeemplafondprofielen en een ophangsysteem een vrij toegankelijke ruimte tussen de bovenliggende vloer en het bestaande plafond wordt gerealiseerd. Deze ruimte kan worden benut voor aanleg van verschillende systeemleidingen zoals elektriciteit, verwarming/ventilatie en riolering. Een van de voordelen van een systeemplafond is dat er redelijk eenvoudig eventuele smerige of beschadigde systeemplafondplaten kunnen worden vervangen ter renovatie.

Het is ook mogelijk om op een snelle manier projectverlichting te monteren in het systeemplafond. Door het combineren van systeemplafond profielen en systeemplafond platen is er de mogelijkheid om verschillende aangezichten te creëren.

Extra informatie

Er kan gekozen worden voor verschillende types plafond systemen, hier noemen wij een aantal voorbeelden.

Inleg plafonds
Doorzak plafonds
Verdekte plafonds
Baffles en eilanden

Spanplafonds


Een spanplafond biedt onbegrensde mogelijkheden dankzij ons uitgebreide assortiment in verscheidene kleuren, vormen en lijsten. Wij ontwerpen heel zorgvuldig samen met u uw unieke spanplafond. Ook het verlichting wordt niet vergeten. Voor iedere ruimte wordt gekeken wat het meest sfeervolle maar ook praktische oplossing is. Een spanplafond is antistatisch, en dus stofvrij. Dit houd in dat u voortaan geen last meer zult hebben van vocht of schimmelplekken. En het plafond is in iedere ruimte te gebruiken. Uw plafond maakt meer dan ooit deel uit van uw interieur.

Een spanplafond wordt bij ons in 1 dag gerealiseerd! Deze is o.a. ook zeer geschikt voor uw keuken of badkamer. Ook speciale vormen, rondingen etcetra zijn allemaal mogelijk. Het plafond zorgt voor optimale verlichting, zonder schaduw of intensiteitsverschil. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Extra informatie

Wij leveren de beste kwaliteit van Europa, wat overigens met de hand wordt gemaakt in Zwitserland.

Bij ons is er de mogelijkheid om te leveren in alle kleuren, voor de scherpste prijs!
Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Systeemwanden


Flexibele ruimte-indeling is ons vakgebied specialisme en ons dagelijks werk. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het ombouwen, opdelen en inrichten van elk grote ruimte én in meerdere kleinere functionele ruimtes. De afwerking van onze systeemwanden is van topniveau. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Extra informatie

Systeemwanden
Topkwaliteit en zeer praktisch toepasbaar
voor het indelen van uiteenlopende ruimtes
met diverse functies.

Metal stud wanden
Zeer snelle montage, diverse afwerkingen
mogelijk zoals schilderen, behangen, scannen,
spacspuiten en/of stucadoren.

Projectverlichting

man

Projectenbureau Purmerend voorziet u van een zo compleet mogelijk assortiment, dit houd in dat wij ook zijn gespecialiseerd in het bouwen en inrichten van uw gewenste verlichting systemen. Wij leveren u zoals al onze klanten al van ons gewend zijn, altijd in hoogwaardig top kwaliteit. Het juiste presentie en uitstraling is namelijk het meest belangrijke aspect van uw pand. Wij kunnen voorzien van het meest brede assortiment aan verlichtingsmogelijkheden. Wij zijn immers ook leverancier van verlichtingssystemen en dergelijke materialen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Extra informatie

Armaturen
Downlighters
Inbouwspots
LED verlichting
Noodverlichting
Swarovski verlichting

Armaturen Downlighters Inbouwspots LED verlichting Noodverlichting Swarovski