Over ons

Over ons

Wie zijn wij?
Projectenbureau Purmerend is ontstaan uit het erkend en gepassioneerde familie bedrijf 'Rooze Systeem Plafonds' wat meer dan 19 jaar ervaring heeft opgebouwd binnen het realiseren van o.a. Systeem- en Spanplafonds, projectverlichting en systeemwanden. Als familie bedrijf zijn wij geëvolueerd vanuit verschillende technieken en ervaringen die zich in elk project weerspiegelen tot in de fijnste vorm van onze kwaliteit.

Onze expertise
Nog steeds geldt dat wij ook het grotere werk niet uit de weg gaan. Iedere klus wordt met veel plezier, vakmanschap, professionaliteit en uiterst hoogwaardig kwaliteit uitgevoerd. (Indien gewenst kunnen wij u ook enkel van benodigde materialen voorzien.) Tevens voeren wij onze opdrachten niet alleen in Nederland uit, maar zijn wij ook internationaal actief. Zo hebben wij projecten uitgevoerd in o.a. België, Curaçao, Verenigde Emiraten, Ghana, etc. Ook de kleinere klussen voeren wij graag voor u uit met hetzelfde toewijding en kwaliteit.

Neem snel contact met ons op!

Graag laten wij u de mogelijkheden zien in de vorm van een vrijblijvend en oriënterend gesprek bij U thuis, op locatie of in onze showroom, om uw behoefte in kaart te brengen en u tevens te kunnen overtuigen van top-kwaliteit en een prettige en duurzame samenwerking. Neem snel contact met ons op voor een afspraak of offerte.

Voor contact:
Offerte formulier
Contact formulier